„Savitas stilius“ – tai vieta, kur gimsta originalūs, elegantiški, saviti rūbai!

Privatumo politika

Dėl Jūsų asmens duomenų tvarkymo, saugojimo bei naudojimo

Ši privatumo politika yra taikoma visiems asmens duomenims, kuriuos Jūs mums pateikiate, norėdami užsakyti mūsų paslaugas, įsigyti mūsų parduodamas prekes, registruodamiesi paskyroje www.savitasstilius.lt bei užklausų teikimo atvejais. Jūsų asmens duomenys bus renkami, tvarkomi, naudojami ir saugomi taip, kaip nurodyta šioje Privatumo politikoje.

Asmens duomenys ir jų naudojimo tikslai

  1. Kai Jūs registruojatės mūsų svetainės paskyroje www.savitasstilius.lt,  užsakote mūsų paslaugas, perkate ir grąžinate prekes el. parduotuvėje www.savitasstilius.lt bei mūsų parduotuvėse, pateikiate mums šiuos asmens duomenis: vardą ir pavardę, el. pašto adresą, pristatymo adresą (gatvė, namo numeris, pašto kodas, miestas), telefono numerį ir sutinkate, kad mes tvarkytume šiuos duomenis. Šie duomenys yra būtini, kad mes galėtume tinkamai įvykdyti Jūsų užsakymą, suteikti paslaugą, išsiųsti Jums užsakytas prekes, suteikti asmeninę lojalumo nuolaidą.
  2. Taip pat Jūsų kontaktiniai duomenys (el. pašto adresas, telefono numeris) yra naudojami, kai mums yra būtina susisiekti su Jumis dėl tinkamo paslaugos ir (arba) užsakymo įvykdymo, informuoti apie mūsų paslaugų teikimo sąlygų pakeitimus ir (arba) jų įkainius, bei atsakant į Jūsų klausimus, pastabas ar pretenzijas.
  3. Jūsų kontaktiniai duomenys (el. pašto adresas, telefono numeris) yra naudojami tiesioginės rinkodaros tikslais tik tuo atveju, jeigu Jūs esate patvirtinę savo sutikimą gauti tokią informaciją. Svarbu paminėti, kad Jūsų atsisakymas gauti informaciją tiesioginės rinkodaros tikslais, gali reikšti, kad Jūs negausite informacijos apie specialius pasiūlymus bei dovanas, vertinant Jūsų lojalumą.
  4. Sutikimą gauti Jums aktualią tiesioginės rinkodaros informaciją Jūs galite patvirtinti prisijungę prie savo paskyros www.savitasstilius.lt, kur taip pat Jūs bet kada galite atšaukti savo sutikimą gauti tiesioginės rinkodaros informaciją (naujienos, specialūs pasiūlymai, dovanos).
  5. Taip pat mes renkame ir saugome informaciją apie Jūsų užsakymus, pirktas prekes, pasirenkamus mokėjimo būdus, grąžinamas prekes. Tai suteikia mums galimybę geriau Jus pažinti ir pateikti tik Jums aktualius pasiūlymus ar rekomendacijas, tobulinti paslaugų teikimo sąlygas, produktą bei vertinti Jūsų lojalumą.
  6. Vertiname Jūsų pasitikėjimą ir užtikriname, kad Jūsų duomenys yra tvarkomi ir saugomi, laikantis tinkamo diskretiškumo. Todėl Jūsų asmens duomenų mes neparduosime trečiosioms šalims, nenaudosime neteisėtais tikslais.

Atsisakymas pateikti asmens duomenis

Jeigu Jūs nesutinkate su Privatumo politika, atsisakote pateikti asmens duomenis ar pareikalaujate panaikinti Jūsų asmens duomenis, tai gali reikšti, kad Jūs negalėsite užsakyti mūsų paslaugų, įsigyti mūsų prekių, užsiregistruoti mūsų svetainės paskyroje, pasinaudoti lojalumo bei ilgalaikio bendradarbiavimo nuolaidomis.

Asmens duomenų perdavimas siuntų gabenimo tarnybai

Jūsų pateikti asmens duomenys  (vardas ir pavardė, telefono numeris,  pristatymo adresas:  gatvė, namo numeris, pašto kodas, miestas) yra saugiai perduodami siuntų gabenimo tarnybai, su kuria sudaryta paslaugų teikimo sutartis, siekiant įvykdyti Jūsų užsakymą ir pristatyti užsakytas prekes. Siuntų gabenimo tarnyba naudos Jūsų kontaktinius duomenis, norėdama susisiekti su Jumis ir informuoti apie siuntos pristatymo laiką ar faktą, kai siuntos pristatomos į paštomatus ar Lietuvos pašto skyrių. Taip pat siuntų gabenimo tarnyba gali susisiekti su Jumis su tikslu informuoti apie kliūtis laiku pristatyti Jūsų užsakymą (pavyzdžiui, kai nurodytas netikslus pristatymo adresas).

Asmens duomenų apsauga ir saugojimas

  1. Jūsų duomenų tvarkymui taikome saugos ir tvarkymo reikalavimus, nustatytus Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme ir ES Bendrajame duomenų apsaugos reglamente.
  2. Mums itin svarbu užtikrinti Jūsų asmens duomenų saugumą, kai Jūs naudojatės mūsų paslaugomis, atliekate regsitraciją mūsų paskyroje www.savitasstilius.lt. Todėl dedame visas galimas pastangas užtikrinti, kad visos operacijos būtų apdorojamos saugiai ir kad Jūsų pateikti asmens duomenys būtų laikomi saugiai.
  3. Informuojame, kad visa Jūsų pateikta asmens informacija mūsų svetainėje www.savitasstilius.lt yra papildomai apsaugota, naudojant standartinį šifravimo perduodant duomenis internetu kriptografinį protokolą SSL (angl. secure sockets layer).
  4. Niekam neatskleiskite savo prisijungimo prie paskyros www.savitasstilius.lt prisijungimo duomenų bei slaptažodžio.
  5. Mes niekada ir jokiomis susisiekimo priemonėmis neprašysime Jūsų atskleisti prisijungimo prie paskyros duomenų ir slaptažodžio.
  6. Jūsų pateikti asmens duomenys bus saugomi ne ilgiau nei 10 metų.
  7. Jums pareikalavus panaikinti visus apie Jus saugomus duomenis, duomenys saugomi vieną mėnesį nuo Jūsų prašymo gavimo dienos.

Jūsų teisės

  1. Jūs turite teisę bet kada, susisiekę su mumis el. pašto adresu e-shop@savitasstilius.lt arba paštu: UAB „Savitas stilius“, Vilniaus g. 126, LT – 76291, Šiauliai, susipažinti su mūsų tvarkomais Jūsų duomenimis ir kitais asmens duomenimis, reikalauti ištaisyti neteisingus, netikslius savo asmens duomenis, reikalauti panaikinti visus apie Jus tvarkomus duomenis. Taip pat turite teisę gauti savo asmens duomenų kopiją.
  2. Taip pat Jūs bet kada galite atnaujinti savo duomenis, išreikšti sutikimą gauti informaciją ar jo atsisakyti paskyroje www.savitasstilius.lt

Privatumo politikos galiojimas ir pakeitimai

Ši privatumo politika galioja nuo 2018 m. gegužės mėn. 24 d. Jei pakeisime šią privatumo politiką, paskelbsime jos atnaujintą versiją savo svetainėje https://www.savitasstilius.lt/lt/privatumo-politika/